image
 |  4 22 Листопада 2018 | 18:34

Любителі тварин: працівники «Ласки» показували нецензурні жести лучанці (ФОТО)

Працівники луцького КП "Ласка" під час відлову собак поводили себе агресивно та неадекватно по відношенню до перехожої жінки. Згодом, керівництво підприємства вибачилося за інциндент.

Про це написала Катерина Вяткіна у спільноті Теревені про Луцьк.

"Сьогодні зіткнулась з дуже неприємними людьми! Йшла по вулиці і побачила, як відловлюють дворового собаку по пр. Відродження, 12 а. На моє запитання, куди його відвезуть, чоловіки почали на мене кричати, ображати, погрожувати, плювати... Я не "собачниця" і згідна, що кожен собака має мати господаря, але після спілкування з такими "особами", які знаходяться на роботі, за яку їм платять заробітну плату і дозволяють собі так хамити! Мені не віриться, що ми йдемо в Європу", - написала вона. 

Через певний проміжок часу, на офіційній сторінці КП "Ласка" офіційно попросили вибачення за цей скандал.

"Сьогодні ми хочемо вибачитись за поведінку наших працівників під час виконання своїх обов'язків. Приїхавши за викликом на вулицю Відродження на відлов собак працівники зіткнулись з неоднозначною реакцією місцевих жителів. Нам дуже прикро, що в результаті працівники не змогли коректно і спокійно відреагувати на ситуацію. Сподіваємось на ваше розуміння щодо специфіки умов та складності роботи ловців", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити