image
 |  18 27 Липня 2020 | 15:44

Киянин спробував підкупити любомльських поліцейських 1600 гpивнями

Киянину загрожує до чотирьох років позбавлення волі за надання неправомірної вигоди любомльським поліцейським.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Немісцевий житель за звільнення від адміністративної відповідальності пропонував поліцейським Любомльського відділу поліції неправомірну вигоду. Поліцейські відмовились.

Сьогодні опівночі, на автодорозі М-07 Київ-Ковель-Ягодин, група реагування патрульної поліції зупинила за порушення правил дорожнього руху 46-річного водія DAF – жителя Київської області.

При спілкуванні поліцейські помітили в нього явні ознаки алкоспяніння, однак проходити встановлений законом огляд чоловік відмовився.

Тож поліцейські почали складати на порушника необхідні адміністративні матеріали.

Аби уникнути відповідальності за керування напідпитку, водій запропонував поліцейським 1600 гривень. Правоохоронці на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт дачі неправомірної вигоди службовій особі. Гроші вилучили.

Нині вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує штраф до 68 тис. грн або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що то за їзда? У Луцьку одна лучанка пошкодила автівку іншій та зникла з місця події (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити