image
 |  0 9 Серпня 2018 | 16:45

Луценка спіймали на брехні

Генпрокуратурі відмовили у міжнародному розшуку нападника нардепа Мустафи Найєма через помилки у документах. Однак це не завадило розповідати, що його розшукує Інтерпол.
Про це повідомляє "Українська правда".
Юрист Масі Найєм заявив у Facebook, що Генпрокуратура брехала, коли говорила про міжнародний розшук Магомеда Саітова.
"Мені стало відомо, що Саітов Магомед-Амін Абубакарович (який вдарив Мустафу і через 3 години спокійно вилетів до Азербайджану) не оголошений у міжнародний розшук Interpol. Весь цей час Генеральна прокуратура України та Прокуратура міста Києва просто брехали суспільству. У них немає жодного документу від Інтерполу, яке б свідчило про зворотне. На Саітова Магомеда-Аміна Абубакаровича ніколи не заводилась ані червона, ані блакитна картка.
Цю інформацію нам підтвердили неофіційно як в офісі Інтерполу так і в Департаменті міжнародного поліцейського співробітництва".


8 серпня адвокати направили лист до головного офісу Інтерполу у Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік «повернув» сміття у автівку поліції (ВІДЕО)


У коментарі журналістам Найєм уточнив, що правоохоронці дійсно звертались до Інтерполу, але документи не прийняли, бо їх подали із порушенням. У Генпрокуратурі та Нацполіції обіцяли найближчим часом надати коментарі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити