image
 |  2 23 Березня 2020 | 19:09

Лучан просять не засмічувати каналізацію побутовим сміттям і залишками продуктів

У луцькій мерії закликали мешканців міста дотримуватися Правил користування системами водопостачання та водовідведення житлових будинків і не допускати потрапляння у каналізаційну мережу побутового сміття та залишків продуктів харчування.

"У зв'язку із протиепідемічними заходами нині велика кількість громадян постійно перебуває вдома, що призводить до збільшення навантаження на інженерні системи житлових будинків, зокрема –  водопроводи, каналізацію, електромережі, ліфти, тощо. Через це збільшилась кількість аварійних випадків, виникли засмічення каналізації, перебої в електропостачанні будинків", – йдеться в повідомленні мерії.

Житлово-комунальні підприємства міста намагаються оперативно реагувати на звернення громадян силами аварійних бригад, які працюють цілодобово.

Однак безперебійна робота інженерних систем багато в чому залежить і від свідомості самих мешканців.

"Закликаємо мешканців міста дотримуватися Правил користування системами водопостачання та водовідведення житлових будинків і не допускати попадання у каналізаційну мережу побутового сміття та залишків продуктів харчування", – додають у зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині медики «швидкої» працюватимуть за новими інструкціями (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити