image
 |  14 26 Грудня 2019 | 18:28

Лучан скаржаться на «вічні» затори на одній із вулиць міста

У Луцьку на вулиці Чернишевського вкотре великі затори.

Станом на 14 годину в четвер на вулиці знову тягучка автомобілів, повідомили інтернет-виданню "Волинь24" очевидці.

Нагадаємо, У Луцькій міській раді знайшли вирішення проблеми із заторами на вулицях Чернишевського та Шевченка. Раніше перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад повідомляв, що міськрада замовила проєкт на реконструкцію мосту на вулицю Чернишевського з Набережної.

Йшлося зокрема про те, що там хочуть зробити трьохсторонній рух: щоб вранці будло дві смуги на в’їзд в місто і після 17:00 дві смуги на виїзди з Луцька в сторону Чернишевського.

Також нагадаємо, працівники відділу безпеки дорожнього руху, спільно з представниками органів місцевого самоврядування та комунальних організацій, відповідальних за утримання доріг в місті, провели осінній комісійний огляд вулиць та залізничних переїздів Луцька. Висновки комісії направили до міської ради.

Читайте також: У Луцьку перекрили міст через слідчий експеримент

Серед висновків комісії, зокрема, йдеться, що на сьогодні в місті нараховується 3 ділянки концентрації дорожньо-транспортних пригод (проспект Соборності від вулиці Кравчука до буд. №42, перехрестя вулиць Ковельська – Червоного Хреста – Глінки, перехрестя вулиць Карпенка-Карого – В’ячеслава Чорновола) та 1 місце концентрації ДТП (перехрестя вулиць Ковельська – Чернишевського), які потребують особливого контролю, де першочергово необхідно проводити та впроваджувати заходи зі зниження аварійності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити