image
 |  2 2 Вересня 2020 | 18:16

Лучан запрошують до Замку Любарта, де відбудеться Кубок України зі середньовічного бою

5 і 6 вересня у Замку Любарта відбудеться Кубок України зі середньовічного бою “Середньовічний Лучеськ. Доблесть віків”. Запрошують усіх бажаючих поринути у вражаючу атмосферу середньовіччя.

Про це інформує Айна Бера Луцьк.

"Давно думаєш як весело провести час з сім’єю? Щоб було бюджетно і вражаюче? Ми маємо чудову пропозицію!

У Луцькому замку цих вихідних, 5 і 6 вересня, будуть забавки для всієї сім’ї. Ви зможете зіграти в командну гру арчер-таг. Позмагатися у вправності стрільби з лука. Відчути себе в іншій епосі, одягнувши обладунок чи середньовічний одяг. А поруч з усіма розвагами побачити справжній лицарський турнір. Близько сотні лицарів з різних куточків країни змагатимуться у дуельних і масових номінаціях за Кубок України зі середньовічного бою. На наших food-локаціях ви зможете взяти прохолодний напій, щось смачненьке і насолодитися масштабними боями!

Кубок України зі середньовічного бою “Середньовічний Лучеськ. Доблесть віків” Луцький замок, 5 і 6 вересня, о 11:00. Ми чекаємо на тебе!

Вартість вхідного квитка на один день 80 гривень для дорослого й 40 гривень для дитини від 6 років. Дводенний квиток вартує 100 гривень для дорослого й 50 гривень для дитини від 6 років", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колектив волинської громади виконав всесвітньовідому українську пісню (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити