image
 |  4 22 Червня 2018 | 12:28

Лучан запрошують на урбан-фест «ПоліхромА»

28 червня у Луцьку пройде другий фестиваль урбаністичного мистецтва «ПоліхромА».
Про це «ВолиньUA» повідомили організатори заходу.


Фестиваль «ПоліхромА» започаткований Галереєю сучасного мистецтва України "Арт-кафедра" спільно з стріт-арт майстрами у 2016 році.
Метою фестивалю є децентралізація арт-простору, створення нових мистецьких осередків та арт-обєктів, розвиток сучасного урбаністичного мистецтва та промоція молодих художників.
Мистецький захід пройде на території Культурно-розважального центру «Адреналін Сіті».
У рамках урбан-фесту будуть створені три великі мурали від відомих луцьких стріт-арт митців Андрія Присяжнюка (AND), Сергія Радкевича (Teck), Сергія Сорозо, Романа Чуба (Ekler) та групи луцьких графіті-райтерів.
Окремою локацією заходу стане розпис переносних QSB-плити на території «Адреналіну». Також на фестивалі будуть проведені майстер-класи, арт-лекція, фотовиставка «Народження графіті в Україні», ніч арт-кіно, Open air. Пригощає Food Zona.
Розпис настінних муралів розпочнеться у переддень відкриття фестивалю.  Запрошуємо всіх шанувальників сучасного мистецтва до участі у фестивалі та знайомства з луцькими стріт-арт художниками.
Детальніша програма фестивалю згодом.
Створюємо сучасне мистецтво разом!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити