image
 |  5 27 Вересня 2018 | 07:29

Лучан запрошують відсвяткувати День музики разом із «Волинським SongMix»

3 жовтня 2018 року у Палаці культури міста Луцька вже вдруге відбудеться мистецький проект «Волинський SongMix», з нагоди Міжнародного дня музики.
Про це «ВолиньUA» повідомили організатори.
У проекті беруть участь відомі музичні гурти, фольклорні колективи та окремі виконавці Волині, які демонструють свої найкращі творчі здобутки  не тільки на теренах України, а й у далекому та близькому зарубіжжі.
"Волинський SongMix" спрямований зберігати, відроджувати українські народні пісні, надавати їм нового дихання, аби виконавцям і слухачам було цікаво доторкнутися до національних традицій у сучасному звучанні.
"Переконані, що ідея нашого проекту об’єднає усіх, хто небайдужий до української пісенної культури, спонукає до співпраці, розуміння та спілкування між різножанровими колективами, молодим та старшим поколінням. Особливим  є те, що глядачами концерту будуть люди різного покоління, адже кожен знайде щось для себе.  Ми намагаємося об’єднати молоде та старше покоління, сучасне виконання та автентичне виконання народних пісень. Такі  проекти зберігають народжене віками - пісні, які передаються з покоління в покоління. Йдуть роки, все міняється, а відголосок минулого залишається з нами назавжди, адже народна пісня —  духовне обличчя нації", - йдеться у повідомленні.



 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити