image
 |  4 25 Липня 2021 | 20:16

Лучанам-боржникам будуть телефонувати та нагадувати про борг

До уваги боржників за житлово-комунальні послуги Луцької територіальної громади - започатковано щомісячне автоматизоване телефонне оповіщення!

Про це інформує Мсц Луцьк.

Завдяки співпраці Муніципального сервісного центру та комунальних підприємств Луцькводоканал, Луцьктепло та Луцькспецкомунтранс з липня 2021 року запроваджено Єдине автоматизоване телефонне оповіщення боржників за послуги наведених комунальних підприємств.

Автоматизований обзвін здійснюється по боржниках, які боргують понад 1 місяць і понад 100 грн. В повідомленні озвучується загальна сума до оплати, яка містить борги минулих періодів.

Боржники розбиті на 7 категорій, в залежності від наявності боргів по підприємствах (Луцькводоканал, Луцьктепло, Луцькспецкомунтранс):

1 - боргують підприємствам Луцькводоканал, Луцьктепло, Луцькспецкомунтранс

2 - боргують підприємствам Луцькводоканал, Луцьктепло

3 - боргують підприємствам Луцькводоканал, Луцькспецкомунтранс

4 - боргують підприємствам Луцьктепло, Луцькспецкомунтранс

5 - боргують підприємству Луцькводоканал

6 - боргують підприємству Луцьктепло

7 - боргують підприємству Луцькспецкомунтранс

Відповідно по кожній категорії автообзвін озвучує свій перелік підприємств, яким боргує споживач і загальну суму до оплати по цих підприємствах, станом на перше число поточного місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варість приватної парковки біля Центрального ринку на 50% перевищує комунальні парковки Луцька

ℹ Автообзвін працюватиме:

- будні дні 09.00-21.00

- вихідні дні 10.00-20.00

Якщо споживач прослухав повідомлення - автообзвін його в такому місяці більше не потурбує.

Якщо споживач поклав слухавку не дослухавши повідомлення до кінця або не підняв слухавку - автообзвін перетелефонує йому ще раз.

Оскільки борги, суми до оплати, номери телефонів МСЦ отримує від підприємств-постачальників послуг - питання щодо сум заборгованості та відповідності номера телефону адресі споживачі мають адресувати безпосередньо постачальникам послуг.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити