image
 |  9 16 Вересня 2021 | 07:11

Лучанам будуть телефонувати через комунальні борги

Завдяки співпраці Муніципального сервісного центру та комунальних підприємств Луцькводоканал, Луцьктепло та Луцькспецкомунтранс з липня 2021 року запроваджено Єдине автоматизоване телефонне оповіщення боржників за послуги наведених підприємств з нагадуванням про необхідність погашення заборгованості.

Про це інформує Мсц Луцьк.

Автоматизований дозвін здійснюється по боржниках, які боргують понад 1 місяць і понад 100 грн. В повідомленні озвучується загальна сума до оплати, яка містить борги минулих періодів по трьох вищевказаних підприємствах, станом на 1 число поточного місяця.

ВАЖЛИВО, щоб людина прослухала повідомлення до кінця, тому що кинувши трубку під час сповіщення, система знову включить споживача до переліку тих, кому ще потрібно дзвонити. Якщо споживач прослухав повідомлення - автодозвін його в цьому місяці більше не потурбує.

Автодозвін працюватиме:

- будні дні 09.00-21.00

- вихідні дні 10.00-20.00

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуляли посеред дороги: у Луцьку жінка з дитиною створили затор (ВІДЕО)

До слова, у вересні автодозвін буде здійснено до 13395 споживачів, які заборгували підприємствам понад 84 млн. гривень.

Оскільки борги, суми до оплати, номери телефонів МСЦ отримує від підприємств-постачальників послуг - питання щодо сум заборгованості та відповідності номера телефону адресі - споживачі мають адресувати безпосередньо постачальникам послуг.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити