image
 |  0 26 Березня 2020 | 11:43

Лучанам доставлятимуть продуктові набори

З 24 березня при Луцькій міській раді запрацював тимчасовий оперативний центр для організації допомоги пільговим категоріям громадян - мешканцям Луцької об'єднаної територіальної громади.

Про це інформують на сайті Луцької міської ради.

Лучани активно користуються його роботою. За день роботи надійшло 55 звернень. Громадянам надано необхідні консультації та частині буде передано продуктові набори.

Однак, у цей непростий час є особи, які намагаються використати ситуацію у корисливих цілях. На жаль, до міської ради надійшло повідомлення про випадок, коли невідомі особи у медичних масках представилися працівниками Луцької міської ради і проникали в помешкання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк – на карантині: біля аптек та банків організовані черги (ВІДЕО)

Закликаємо лучан бути обережними та не впускати у свої домівки невідомих громадян. Так, якщо людина звернулася в тимчасовий оперативний центр і їй мають доставити продуктові набори, то перед візитом таку особу додатково телефоном поінформують, о котрій годині до неї прийдуть. Також під час візиту буде присутній працівник департаменту муніципальної варти у форменому одязі й усі вони матимуть відповідні службові посвідчення.

Для осіб, які перебувають під опікою Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька, продуктові набори чи іншу допомогу надаватимуть соціальні працівники, які за ними доглядають.

Будьмо обережними та не довіряймо незнайомим особам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити