image
 |  0 15 Червня 2021 | 14:19

Лучанам все важче добратися додому у вечірній час через відсутність громадського транспорту

Лучани масово нарікають на погану роботу громадського транспорту у ранкові і вечірні години, вихідні дні.

Про це йшла мова під час оперативної наради у Луцькій міськраді.

До управління транспорту та зв’язку було передано для реагування 76 звернень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє чоловіків загинуло, один – в лікарні: у Луцькому районі поліцейські встановлюють обставини летальної аварії

Лучани впродовж останнього місяця скаржаться на недостатньою кількістю маршрутних автобусів у ранкові та вечірні години й вихідні дні, відсутність автобусів на кінцевих зупинках та порушення заходів безпеки. Також люди повідомляли про збої в роботі інформаційних табло, які розміщені на зупинках, та невідповідність реальності інформації, яка на них відображена.

"31 травня, після перекриття ділянки проспекту Волі на реконструкцію, лучани почали скаржитись на затори, що утворились на об’їзних вулицях Коперника або Глушець, просили облаштувати тимчасові зупинки громадського транспорту по вул. Коперника. Крім цього, неодноразово на неможливість доїхати до міста нарікали мешканці села Дачне та просили організувати рух маршрутних автобусів з Луцька до цього населеного пункту.

Ще 22 звернення було переадресовано в КП «Луцьке підприємство електротранспорту». Вони стосувались великого інтервалу руху тролейбусів. Загалом проблеми транспортного забезпечення турбували 8% скаржників травня", - зазначила директорка ЦНАПу Лариса Карп'як.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити