image
 |  0 9 Червня 2021 | 19:38

Лучани допомогли знайти маму хлопчика, який загубився в місті

Небайдужий лучанин вчасно викликав поліцейських, які допомогли розшукати маму хлопчика, який загубився у місті.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Патpульна поліція Волинської області.

Сьогодні, близько 16-ї години, луцьким патрульним надійшло повідомлення про те, що на зупинці громадського транспорту 6-річний хлопчик самостійно забіг в тролейбус, який рушив, а його мати залишилася на зупинці. Заявник розповів, що одну зупинку вулицею Винниченка він проїхав з дитиною, а коли вони повернулися, то матері хлопчика не було. Після цього чоловік одразу зателефонував на лінію 102.

Патрульні Анна Трофимюк та Василь Арсенюк, які прибули на місце події, встановили дані хлопчика. Виявилося, що він немісцевий, тож за допомогою офіцера громади патрульним вдалося встановити номер телефону його мами. Жінка вирушила наздоганяти транспортний засіб, в якому їхав її син, і перебувала неподалік.

Інспектори передали дитину матері, яка, своєю чергою, подякувала поліцейським за допомогу.

Водій тролейбуса пояснив ситуацію тим, що не помітив цієї обставини, тому й різко зачинив двері і продовжив рух маршрутом.

На щастя, ця історія закінчилася щасливо. Дякуємо небайдужому громадянину, який допоміг хлопчику та вчасно звернувся за допомогою на лінію 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині розшукали дитину та помістили у притулок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити