image
 |  4 4 Червня 2019 | 18:51

Лучани хочуть змін у схемі руху однієї із маршруток

Лучани просять відкоригувати рух маршрутки №3.

Про це йдеться повідомляє в петиції Ольга Дорошенко.

"Після відміни маршрута №47 та перенаправлення маршрутки №3 по вул.Чернишевського ускладнено транспортне сполучення району вул.Ковельської, Лісництва, віддалених відділень Волинської обласної клінічної лікарні, розташованих у с.Боголюби, з іншими частинами міста. Так, проблематичною стала пересадка з маршрутки №3 на інші - №№31 та 22.

Раніше такою вузловою зупинкою була "Руна - Луцький завод продтоварів" - перехрестя вул.Чернишевсього та Ковельської. На даний момент зупинка маршрутки №3 не співпадає з жодною з існуючих на цьому перехресті, що спричинює незручності не лише для пересування містом, а й для пасажирів, які очікують на приміські та міжміські автобуси або навпаки - прибувають ними до міста. Вважаю за доцільне продовжити на цій ділянці рух маршрутом №3 до зупинки "Лісництво" таким чином: з Чернишевського поворот на Ковельську праворуч, зупинка біля "Руни", розворот на тролейбусному кільці (зупинка "Лісництво") - і далі Ковельською до повороту на госпіталь. У зворотньому: проїзд через перехрестя з Чернишевського прямо, зупинка "Руна", розворот на "Лісництві", поворот на Чернишевського ліворуч по світлофору.

Читайте також: У Луцьку «мінували» ще 9 об'єктів

Така зміна не вплине істотно на графік руху, тривалість та протяжність маршруту (довжина "петлі" складає 1000 м), але значно поліпшить транспортне сполучення для жителів і відвідувачів цієї досить віддаленої частини міста", - йдеться в петиції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити