image
 |  5 7 Лютого 2023 | 08:54

Лучани лишають сміття у пакетах на тротуарах (ФОТО)

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради під час обстеження вулиці Львівської та прилеглих до неї вулиць виявляють складування сміття у пакетах на тротуарах, під електроопорами та деревами. Люди відмовляються купувати контейнери для сміття, адже їм простіше підкидати сміття в пакетах під паркан сусідам, щоб їх шматували собаки чи збирали по всій вулиці комунальники.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

З метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць, а також недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ, департамент муніципальної варти Луцької міської ради звертається до мешканців вулиці Львівської та прилеглих до неї вулиць з проханням вжити заходів для встановлення та придбання індивідуальних контейнерів до 10 лютого 2023 року.

Нагадуємо, що на громадян, які виставлятимуть сміття не в індивідуальних контейнерах, з 13 лютого 2023 року інспектори департаменту муніципальної варти Луцька складатимуть адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП (Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від 340 до 1360 грн).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити