image
 |  2 7 Грудня 2019 | 16:06

Лучани нарікають на погане освітлення на одній із вулиць міста

У Луцьку на вулиці Ярощука мешканці скаржаться на погане освітлення території.

Про це пише Наталія Кліментович на сайті Відкрите місто.

"Повідомляю Вас, що поряд будинків по вулиці Ярощука № 21,22,24,25 та навпроти гуртожитку № 3 по вул.Ярощука,30 ліхтарні стовпи вуличного освітлення не освітлюються довготривалий період часу. Тобто ніколи не освітлюються 4 -5 стовпів . Односторонні світильники , які в даний час розташовані на стовпах освітлюються дуже тускло.

Оскільки багато мешканців та їхніх дітей, зазнають значних труднощів повертаючись до своїх домівок у вечірній час по неосвітленій (темній) вулиці. Це основна дорога від Музею Волинської Ікони до Меморіалу Вічної Слави. Ліхтар або прожектор - це основна складова вуличного освітлення. Рівень комфорту для пішоходів, залежить від того наскільки ясно на вулиці у вечірній чи нічний час. Виклик аварійної служби, чи швидкої допомоги теж являється великою проблемою, так як погано видно номери будинків.

Читайте також: «Зробимо їх ще раз»: громадам Волині втричі урізали «соцеконом» – Берестечко і Рожище матимуть нуль

Відповідно до ст.40 Конституції України.

Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Закону України «Про звернення громадян».

Закону України «Про благоустрій населених пунктів».

Прошу Вас:

Відновити освітлення в найкоротший термін, та забезпечити належне функціонування об’єктів зовнішнього освітлення ,згідно державних стандартів, технічних умов та норм", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити