image
 |  5 16 Жовтня 2019 | 22:31

Лучани не можуть знайти сервісний центр «Луцькводоканалу»

Лучани скаржаться на те, що не можуть знайти сервісний центр «Луцькводоканалу» через його специфічне розташування та відсутність інформаційних вказівників.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.

Під час розгляду питання «Про проєкт Програми підтримки КП «Луцькводоканал» на 2020 рік член виконкому Михайло Щур зробив зауваження щодо ефективності роботи підприємства.

«21 століття на вулиці, а комп'ютерні технології у нас працюють з затримкою 20 днів. Борг за вересень, який вже давно погашено, досі висить у системі, хоча зараз вже середина жовтня. У сервісному центрі сказали, що для вирішення цього питання треба підходити до них на місце. Врахуйте можливість оновлювати систему не просто раз у місяць».

Читайте також: Придбати електронний квиток у Луцьку можна буде у 50-ти точках

Крім того, член виконкому Олександр Серватович поскаржився на відсутність інформації про розміщення сервісного центру «Луцькводоканалу» по проспекту Соборності, 25.

«Розмістіть хоча б кілька вказівних табличок як потрапити до вашого сервісного центру. Тому що зайти до нього можна лише через арку сусіднього будинку. І часто люди питають, де він знаходиться, бо не можуть знайти».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити