image
 |  0 2 Лютого 2021 | 11:44

Лучани пpодовжують засмічувати pідне місто (ФОТО)

Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста щоденно, під час роботи по закріпленій території, виявляються факти засмічення побутовими, ремонтними та іншими відходами мешканцями багатоквартирних будинків та суб’єктами господарювання на територіях загального користування.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Зокрема, порушення п.п. 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька, відповідно до якого забороняється засмічувати та забруднювати власні, прилеглі/закріплені території матеріалами, конструкціями, відходами тощо, було виявлено за адресами: просп. Соборності, 3, просп. Президента Грушевського, 20, вул. Сенаторки Левчанівської, 2, вул. Кафедральна, 11, Київський майдан, 7, 5, вул. Львівська, 63г, вул. Грабовського, 7 та вул. Федорова, 5.

Відповідальним особам було видано приписи на термінове усунення порушень та зобов’язано привести у належний стан засмічені території.

У разі невиконання вимог приписів, на відповідальних осіб буде складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП, санкція якої передбачає накладення штрафу на громадян у розмірі від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб та суб'єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі «Два Гуся» знову піймані на незаконній тоpгівлі алкоголем

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити