image
 |  5 15 Червня 2018 | 15:05

Лучани продовжують скаржитись на хамство водіїв маршруток

У Луцьку водій маршрутного таксі № 11 хамив пасажирам та створив аварійну ситуацію на дорозі.
Відповідний допис на сторінці спільноти "Теревені про Луцьк" оприлюднила лучанка Ніна Пахомюк.

Чергове європейське обслуговування у маршрутних автобусах: о 10.03 під'їжджають до зупинки "Готель "Україна" маршрутки №28 і перед нею на зупинці, де паркуються тролейбуси, за два метри від тротуару паркується маршрутка №11. Оскільки обидві маршрутки їдуть в сторону ЛПЗ, починаються перегони - водій "11-ки різко набирає швидкість і повертає на вул Б. Хмельницького.
В цей час вулицю пересікає легковий автомобіль, який не зміг зреагувати, що маршрутка так різко набере велику швидкість та й він мусив закінчити свій маневр. Водій маршрутки різко гальмує, я починаю літати по салону, падаю на сидіння, де сидять маленькі діти.
При цьому роблю зауваження водію, що не потрібно так різко рушати, коли люди щойно зайшли в салон. На це чую відповідь, що його підрізав легковий автомобіль, хоча все було з точністю до навпаки - це він мало не спричинив аварію, втікаючи від маршрутки №28.
Я попросила адекватно реагувати на мої слова, тому що пасажири після таких поїздок травмуються, а потім довго лікуються, на що отримала відповідь: "Заткни рот!".
Я доїхала до кінцевої зупинки, підійшла до водія і попросила назвати своє прізвище та ім'я, на що почула відповідь: "Кінцева зупинка".
Питаю другий раз про прізвище, водій у відповідь закриває двері, різко розвертається, минає місце відстою і на швидкості летить до наступної зупинки. На мою пропозицію визвати поліцію, єхидно відповів: "Визивай, може тобі поможуть".

Я вийшла з маршрутки, при цьому попередивши пасажирів, щоб були обережні, тому що за кермом неадекватний водій, на що почула у відповідь від водія купу лайна. Бог йому суддя, але шкода, що від цієї особи залежить життя пасажирів. А рот, думаю, йому має заткнути перевізник - АТП -1., - йдеться в дописі лучанки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити