image
 |  4 28 Червня 2018 | 06:25

Лучани просять допомогти перекрити дах, який протікає

Лучани, які проживають на вулиці Шота Руставелі, стривожені тим, що у їхньому будинку протікає дах, який у ЖКП «порадили» ремонтувати самотужки. Натомість, як стверджуюсь заявники, у багатоповерхівці проживають в більшості пенсіонери, які не можуть самі вирішити цю проблему.
Про це йшлося вчора, 27 червня, під час засідання Луцької міської ради.
Мешканці вулиці Шота Руставелі, 9 бідкаються: ЖКП, яке б мало зайнятися питанням, розводить руками та радить самим ремонтувати дах.
Цю ситуацію в своєму запиті озвучив депутат від фракції ВО "Свобода" Микола Романюк.
«Жителі Шота Руставелі, 9 звернулися до мене як до депутата міськради щодо перекриття даху, який протікає. Мешканці вже зверталися у ЖКП №2 із проханням зарадити біді, та отримали «гарбуза». У підприємстві сказали, щоб люди самі розібралися із своєю проблемою. У будинку більшість мешканців – це пенсіонери, тому прошу розглянути звернення та передбачити на кошти на ремонт покрівлі», - озвучив Микола Романюк депутатське звернення до виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта.

Депутати більшістю голосів підтримали ініціативу свого колеги.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити