image
 |  5 11 Березня 2021 | 13:48

Лучани просять «залатати» ями на дорозі, яка не бачила ремонту 15 років

Дорога у приватному секторі на вулицях Трутовського і Вересая, що у Луцьку не ремонтувалися 15 років. Увесь цей час, зі слів місцевої мешканки Світлана Радзивилюк, люди просять залатати ями на цих вулицях.

Днями від імені усіх жильців вулиці лучанка Ольга Франчук звернулася до Луцької міської ради через платформу "Відкрите місто", де описала проблему з дорогою.

До грудня минулого року тут була одна яма, а навесні вже нарахували 60 вибоїн, розповідає лучанин Юрій. Ями час від часу засипають, але результат такого ремонту – нетривалий, каже чоловік. З його слів, і пройти, і проїхати тут дуже складно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Земля у «царському» селі та 27 тисяч зарплати: що декларує підлегла Погуляйка, яка попалася на хабарі

Питання ремонту дороги на вулиці Трутовського вирішуватимуть або цього року, або в наступних роках. Зі слів Миколи Осіюка, це залежить від підготовленої проектно-кошторисної документації та фінальної суми ремонту.

"Плануємо завершити капремонт вулиці Ківерцівська, проспекті Соборності, Відродження і зараз на часі капремонт проспекту Волі та ще кілька вулиць, але потім визначимося, які в найгіршому стані", – зазначив начальник департаменту ЖКГ.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити