image
 |  27 21 Жовтня 2019 | 08:58

Лучани скаржаться на занедбану територію поряд з будинком

Мешканці будинку №46 по вулиці Потебні просять відремонтувати прибудинкову територію.

Про це люди написали на платформі "Відкрите місто", - повідомляє ВолиньПост. 

"Коротко про основні проблеми:

1. Відсутність майданчика для мешканців будинку, де можна провести час, відпочити. Натомість ми маємо захаращену територію із саморобною лавкою для літніх людей та саморобною пісочницею (за кошти та з ініціативи мешканців будинку, більшість з яких пенсіонери).

2. Відсутність дитячого майданчику. В будинку проживають більше 8-ми сімей з малими дітьми, але гуляти та бавитись вони змушені на сусідніх майданчиках, до яких потрібно пройти кілька вулиць із досить активним рухом автотранспорту.

3. Відсутність освітлення як в під’їздах будинку, так і на прибудинковій території. Темрява і захаращеність біля будинку приваблює осіб в алкогольному сп'янінні ледь не щовечора, тому досить часто жителі будинку змушені вислуховувати п’яні розмови посеред ночі та викликати поліцію. Такі незвані гості викручують будь-які джерела світла, а то й просто шкодять проводи.

Крім того, при поверненні додому з роботи завжди вмикаєш ліхтар, щоб часом не спіткнутись і не розбити собі обличчя, так як дороги і тротуару у нас також немає", - йдеться у зверненні.

Зауважимо, що заявка прийнята до розгляду, а сповіщення про проблему надіслано до усіх відповідних служб та організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку зіткнулися дві легкові автівки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити