image
 |  4 6 Червня 2019 | 12:18

Лучани скаржаться на жахливий стан маршруток – влада бездіє

Лучани радять владі перед тим, як приймати рішення про підвищення вартості проїзду в транспорті, то перевіряти якість послуг та користуватися транспортом особисто.

Про це у соціальній мережі Фейсбук пише панянка Ольга Бачинська.

«Коли ми платимо за послугу, ми хочемо, щоб вона була виконана якісно і безпечно для нашого здоров‘я і життя, особливо це стосується послуг щодо перевезення людей!!! Луцька міська рада, яка прийняла рішення щодо підняття вартості проїзду, певно не взяла ці фактори до уваги, тому ми мешканці міста Луцька, маємо їздити з дірками в підлозі і бачити дорогу під ногами, їздити в брудному транспорті, та іноді з хамуватими водіями, які уявили, що є гонщиками «Формули-1».

Коли я користуюсь транспортом, то хочу дістатись в пункт А до пункту Б у повному здоров‘ї.

Давайте будемо нести відповідальність за надання послуг! Прохання до Луцької міської ради, коли приймаєте рішення щодо підняття вартості проїзду, то перед тим користуйтесь послугами наших маршрутних таксі!!!», - резюмувала Ольга.

Світлини жахливого стану маршрутки №31.

 

До УВАГИ лучан, свої скарги про стан міського транспорту просимо подавати у спільноту Громадський транспорт - Луцьк, для того аби журналісти, громадськість та міська влада міста бачила реалії стану міського транспорту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити