image
 |  9 22 Серпня 2019 | 11:39

Лучани скаржаться, що не можуть додзвонитися до муніципалів аби покарати порушників (ФОТО)

У Луцьку на вулиці Ковельській "автохам" вчергове припаркувався на тротуарі навпроти ресторану «MOJO FAMILY». Лучани нарікають, що не можуть додзвонитися до муніципальної варти.

Про ситуацію пише ‎Сергій Стрілець‎ у соцмережі facebook.

"Хай йому грець...Паркувальних місць з обох сторін дороги валом але халепа, там сонце автівку нагріє... А можливо фобія в водійки/водія, що знову авто в ДТП попаде (весною ніби саме це авто побувало в ДТП на парковці біля Моджо). Але якого дідька я маю пропускати почергово спочатку мамочку з візком а потім іншу людину щоб потім самому проїхати на велосипеді по тротуарі??? Я теж водій але так встати і "насрати" собі не можу дозволити !!! Та захарило бо й не вперше так стоїть (припускаю, що на фітнес в Моджо ходить власник/власниця). Був настрій до муніципалів дозвонится але не доля, 5 раз набрав (номер, що на сайті) і повний ігнор... Ок, можливо власник переосмислить і візьме це до уваги, надіюся ще залишилася сіра речовина в мозгові)))", - йдеться у дописі.

Читайте також: На Волині трапилась автотроща в центрі міста (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити