image
 |  5 14 Січня 2023 | 15:22

Лучани викидають сміття посеред вулиці (ФОТО)

Закликаємо лучан відповідально ставитися до міста, аби воно залишалося чистим і охайним.

Про це повідомили луцькі муніципали на сторінці у facebook, - пише ВолиньUA.

Без свят і вихідних, 365 днів на рік працюють працівники ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Саме вони забезпечують стабільне та систематичне надання якісних послуг із вивезення побутових відходів у місті.

Нині сміття комунальники вивозять і вдень, і вночі. Аби робити це без перешкод, закликають лучан не залишати приватний транспорт біля контейнерних майданчиків. Втім, не лише припарковані автомобілі у невстановленому місці створюють проблеми для працівників, але і люди, які залишають сміття просто біля контейнера, яке потім розносить вітер чи безпритульні тварини в пошуках їжі. Або ж, наприклад, складають сміття у сміттєві мішки та залишають під деревами, електроопорами поблизу проїзної частини дороги.

Це безвідповідально! Тому хочеться звернутися до лучан та гостей нашого міста з проханням поважати роботу комунальних служб, які роблять все можливе, аби наше місто залишалося чистим і охайним, - наголошують муніципали.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити