image
 |  0 21 Серпня 2018 | 05:59

Лучани заборгували за тепло більше як 90 мільйонів гривень

Борг за спожиті послуги перед ДКП «Луцьктепло» становить більше 90 мільйонів гривень. Зі слів комунальників, 70% боржників не платять роками. Є й такі, які не платять десятками років.
Про це повідомляють "Волинські новини",
Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.
Інформував присутніх щодо проблеми заступник директора ДКП «Луцьктепло» Віктор Мельник.
«Борг дійсно великий і є проблеми з його погашенням, адже 70% боржників не платять вже роками. Є такі, що не платять десятками років. Із загальної суми населення боргує 50 млн. Звісно, що ми над цим працюємо, звертаємося в суди, потім у виконавчу службу. Але є такі споживачі, що до них заходять і нічого взяти, тому справу просто повертають нам.
Окрім цього, ми йдемо назустріч споживачам, а це дуже важливо для тих, хто має субсидії. Ми підписуємо договори й реструктуризовумо борг, щоб люди не втрачали пільги», - розповідає Віктор Мельник.
Із цього приводу члени комісії рекомендували більше працювати з юристами, аби знайти шляхи вирішення із цієї складної ситуації.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС забив на сполох через епідемію кору, найгірша ситуація – в Україні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити