image
 |  0 27 Липня 2019 | 08:21

Лучани засмічують місто непотрібною рекламою (ФОТО)

КП "Луцькреклама" скаржиться на засмічення міста зовнішньою незаконною рекламою.

Про це пишуть у facebook-спільноті підприємства.

"Звертаємося до лучан та гостей нашого міста, усіх, кому не байдужий зовнішній вигляд вулиць та дворів Луцька.

Ця проблема не нова і далеко не остання у сфері зовнішньої реклами в нашому місті, але останнім часом стає все більш актуальною.

Це - реклама на елементах контактної мережі та деревах.

Інформуємо усіх - будь-яка реклама (так звані "вказівники" - теж зовнішня реклама) на деревах забороняється і карається штрафом.

Що стосується реклами на опорах контактної мережі та освітлення. Згідно з доповненням Статті 8 Закону України "Про рекламу" від 03.07.2018, вона теж є незаконною. Проте рекламні засоби, що отримали дозвіл на розміщення до 03.07.2018 мають право розміщуватися до кінця терміну дії дозволу, якщо відповідають технічним вимогам.

Читайте також: Співак з Луцька «засвітився» на російському фестивалі

КП "Луцькреклама" завжди реагує у разі звернень громадян щодо виявлення подібної реклами. Просимо небайдужих людей повідомляти нас про місця розташування подібних засобів реклами, щоб якнайшвидше усунути подібне рекламне сміття з вулиць та дворів нашого міста!

Пишіть у повідомлення, прикріпивши фото, прямо на нашій сторінці у ФБ або на електронну пошту [email protected]", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити