image
 |  5 28 Січня 2019 | 21:37

Лучани завоювали медалі на міжнародних змаганнях у Люксембурзі

Юні плавці з Луцька Максим Ткачук та Ілля Петрочук вибороли срібні нагороди на міжнародних змаганнях «Len swimming cup», які проходять в Люксембурзі.

Про це повідомляє Перший.

Луцькі плавці зі своїми тренерами (Олександр Сологуб, Володимир Самчук) зібрали по три нагороди кожен, – повідомляє Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

«Це неймовірно! Третій заключний день знову подарував медалі! Ткачук Максим у запеклій боротьбі виборов 2 місце 100-метрівці брасом, а Петрочук Ілля також завоював срібну медаль на дистанції 100 метрів, тільки вільним стилем», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, в перший день луцькі спортсмени в складі збірної команди України вибороли срібну та бронзову медалі: Ткачук Максим (тренер Володимир Самчук) зайняв 2 місце на дистанці 50 метрів батерфляй, Ілля Петрочук (тренер Олександр Сологуб) зайняв 3️ місце на дистанції 100 метрів на спині. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівняни вибороли Кубок у Чемпіонаті Волинської області з лижного туризму

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити