image
 |  2 10 Серпня 2019 | 15:59

Лучанин отримав грамоту від Кабінету Міністрів

У готелі «Профспілковий» в Луцьку провели Всеукраїнський захід по фізичній реабілітації серед осіб з інвалідністю, в якому взяли участь представники з більшості областей України, а також представники Волині.

Захід влаштувала Всеукраїнська спілка громадських організацій «Конфедерація громадських організацій інвалідів України» за підтримки Фонду соціального захисту інвалідів, - пише Район.Луцьк.

Під час заходу відбулися індивідуальні та групові заняття з фізичної реабілітації. Заняття проводили Наталія Корнілова та Тетяна Чорна, інструктори-методисти з адаптивної фізичної культури і психологічної реабілітації.

Також на заході нагородили Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, представника ВСГО «Конфедерація громадських організацій інвалідів України» у Волинської області, лучанина Олександра Лопоху.

Він багато років бере участь в розв’язуванні проблем соціального захисту осіб з інвалідністю та бере активну участь інвалідному русі Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Положинський напише «гімн» для луцького баскетбольного клубу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити