image
 |  5 21 Вересня 2020 | 16:46

Лучанин отримав протокол через сміття під вікнами будинку (ФОТО)

Відповідно до п.3.2.16 Правил благоустрою міста Луцька, затверджених рішенням міської ради від 29.07.2009 № 44/2 при виконанні в будинках (квартирах) ремонтних робіт ремонтні відходи щоденно вивозяться власниками, наймачами квартир (будинків), які проводять ремонт, на полігон захоронення відходів, або передають підприємству, що здійснює свою діяльність в галузі поводження з відходами.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

Нехтуючи даною вимогою громадянин здійснив складування будівельних відходів на території загального користування по проспекті Відродження біля будинку 12.

Інспектором відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти громадянину було видано припис згідно п.п. 2.5.5.1.3 та п.3.2.16 Правил благоустрою міста Луцька з вимогою усунути порушення, а будівельні матеріали перевезти у встановлене місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку патрульні спіймали чоловіка з наркотиками

На громадянина було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який буде передано на розгляд адміністративної комісії за місцем фактичного проживання.

Санкція вказаної статті передбачає штраф від 340 до 1360 грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити