image
 |  4 10 Грудня 2018 | 10:05

Лучанин отримав звання заслуженого майстра спорту з Самбо

Екс-депутат луцької міської ради, діючий депутат Київської міської ради (фракція ВО «Свобода») Олег Чернецький отримав звання заслуженого майстра спорту з Самбо серед ветеранів.

Про це він написав у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

За значні досягнення у спорті, зокрема в 2017 та 2018 роках Олегу Чернецькому вдавалося вибороти бронзові медалі на чемпіонатах світу з Самбо. За ці та інші досягнення Комісія із присвоєння спортивних звань вручила лучанину сертифікат заслуженого майстра спорту України серед ветеранів.

«Особисто був удостоєний нагороди від імені Асоціації завдяки кільком медалям на світових форумах за останній час. Так, в 2017 та 2018 роках вдавалося брати бронзові медалі на чемпіонатах світу з Самбо.   

За ці та інші досягнення Комісія із присвоєння спортивних звань вручила мені сертифікат заслуженого майстра спорту України серед ветеранів.   

Дякую за високу оцінку власних старань і зі свого боку обіцяю працювати над тим, щоб і надалі гідно представляти Україну на міжнародних форумах», - поділився враженнями Олег Чернецький.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити