image
 |  315 20 Січня 2024 | 15:51

Лучанин підкидав сміття сусідам (ФОТО)

Під час реагування на звернення, що надійшло на телефон гарячої лінії «Група швидкого реагування», інспектором департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, було виявлено порушення Правил благоустрою по вулиці Героїв рятувальників.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Під час розгляду цього звернення, інспектором виявлено розкидане різноманітне сміття поблизу контейнеру для твердих побутових відходів, який належить заявниці.

В результаті, було встановлено, що мешканець одного з будинків, в якого відсутній власний контейнер для ТПВ систематично здійснював викид сміття на прилеглу територію сусідів.

За вчинене правопорушення інспектором департаменту муніципальної варти було складено адміністративний протокол за порушення п.2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька відповідно до ст. 152 КУпАП.

За вказане порушення передбачений штраф у розмірі від 340 до 1360 грн.

Крім того, порушнику було роз'яснено необхідність встановлення індивідуальної ємкості для збору твердих побутових відходів згідно до п.3.1.5 Правил благоустрою міста Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали на хабарі у 35 тисяч доларів: судитимуть депутата Волиньради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити