image
 |  2 14 Лютого 2019 | 12:58

Лучанин підкидав сміття у «несвої» контейнери (ФОТО)

Спіймали «на гарячому» лучанина, який підкидав сміття у несвої контейнери.

Про це інформує прес-служба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

В рамках проведення оповіщення мешканців вулиці Дубнівської та прилеглих вулиць про затверджений графік вивозу сміття та необхідність встановлення в приватних домоволодіннях індивідуальних контейнерів для його збору, інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста виявили як мешканець будинку номер 318 по вул. Дубнівська замість того, щоб встановити індивідуальний контейнер, ігноруючи п.п. 3.1.5. Правил благоустрою міста Луцька, підкидав тачкою своє побутове сміття в контейнер загального користування. Про необхідність встановлення індивідуального контейнера чоловік не знав, принаймні так він пояснив свої дії інспекторам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто замість пішоходів: луцький «автохам» припаркувався вздовж «зебри» (ФОТО)

Після роз’яснювальної роботи та профілактичної бесіди інспектори склали на нього адміністративний протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а це - від 340 до 1360 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити