image
 |  0 26 Березня 2019 | 11:14

Лучанин пропонував поліцейському 400 гривень

За уникнення адміністративної відповідальності лучанин запропонував поліцейському 400 грн. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про надання неправомірної вигоди службовій особі.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора, 25 березня, на автодорозі у селі Ратнів Луцького району співробітники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Ford Transit», під керуванням 28-річного жителя Луцька.

За уникнення адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення лучанин намагався дати поліцейському взятку в розмірі 400 грн.

Цього ж дня, на автодорозі у селі Козин Рожищеньского району 21-річний житель Львівської області намагався дати патрульним хабар у розмірі 110 грн. за перевезення худоби без відповідних документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просять допомогти волинським студентам, що потрапили в ДТП в Німеччині

Гроші поліція вилучила. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає, зокрема, до чотирьох років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити