image
 |  0 18 Травня 2020 | 17:47

Лучанин просто з кишені витягнув у чоловіка мобільний та гроші

Співробітники Луцького відділу поліції оперативно встановили причетність 34-річного місцевого жителя до скоєння грабежу по вулиці Сагайдачного у Луцьку. Слідчі за фактом відкритого викрадення чужого майна розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Учора до поліції із заявою звернувся 26-річний лучанин. Потерпілий повідомив, що близько 12 години по вулиці Сагайдачного, у Луцьку, невідомий чоловік з кишені штанів відкрито викрав його гроші та мобільний телефон. Сума завданих матеріальних збитків склала понад 6 тис. грн.

Співробітники кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний місцевий житель. Викрадений телефон вилучили.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк до чотирьох років. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській ОДА дали туманні пояснення щодо доплат медикам

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити