image
 |  0 23 Квітня 2021 | 09:52

Лучанин щоpазу викликає «швидку», як вип’є, бо «просто хотілося побачитися»

22 квітня, близько 16-ї години, патрульні отримали повідомлення від медиків. Працівники екстреної медичної допомоги заявили, що приїхали на виклик до 60-річного чоловіка, який агресивно поводиться до лікарів та перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Патpульна поліція Волинської області.

Патрульні прибули на місце події, на вулицю Кравчука, що у Луцьку. Під час спілкування, лікарі розповіли, що уже неодноразово приїжджали до чоловіка, однак останній перебуває в стані сп’яніння та не може їм пояснити причину виклику. Коли ж патрульні запитали у нього, чому він викликає спеціальні служби, останній відповів: «просто хотілося побачитися».

Патрульні скали на чоловіка адміністративний матеріал за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

За завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань — штраф від 850 гривень до 3400 гривень.

Шановні громадяни, звертаємо вашу увагу на те, що не варто жартувати із повідомленнями до спеціальних служб. За це передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. До того, поки екіпаж опрацьовує надану вами завідомо неправдиву інформацію, у цей час він би міг допомогти тим, хто дійсно цього потребує!

Будьте відповідальними!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У криміногенному місті Волині спіймали чергового наркомана (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити