image
 |  0 2 Березня 2021 | 16:22

Лучанин уже місяць не може виїхати машиною з власного гаража

Лучанин Сергій Тандрик уже місяць не може виїхати машиною з власного гаража, щоб потрапити на дачу.

Чоловік розповів, що після того, як комунальники ремонтували підземну теплотрасу, на вулиці Загородній утворилось суцільне болото, - пише Суспільне Волині.

Міняти труби на його вулиці почали в грудні. Замінювали комунікації і в лютому. Тоді, каже Сергій Тандрик, майстри йому пообіцяли: "Через 3-4 дні виїдете, засиплемо вам, все буде нормально".

Авто заблоковане в гаражі: через ремонт теплотраси лучан місяць не може виїхати на дачу

"Сьогодні вже 2 березня, ви бачите, що робиться отут, болото", - каже власник гаражу.

Кілька разів Сергій Тандрик телефонував на "гарячу лінію" міської ради та "Луцьктепло" - результату поки немає. За коментарем Суспільне звернулося в ДКП "Луцьктепло". Зі слів речника підприємства Антона Безносикова, робітники не відновили благоустрій біля будинків через морози.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі податківці просять в оренду гараж за 500 гривень (ФОТО)

Авто заблоковане в гаражі: через ремонт теплотраси лучан місяць не може виїхати на дачу

Зобов’язання тепловиків полягає в тому, щоб вигорнути ґрунт та засипати піском. Після того відбувається тендер, який проводить департамент ЖКГ, на асфальтування проїжджої частини. Речник каже, тендер на закупівлю будівельних матеріалів: піску, щебеню, відсіву, розпочався напередодні. Орієнтовно, всі роботи вдасться завершити не раніше квітня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити