image
 |  0 27 Жовтня 2022 | 09:54

Лучанин зайнявся самовільним будівництвом (ФОТО)

В ході реагування на звернення мешканців будинку № 2 по просп. Відродження, що у місті Луцьку, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявлено факт проведення земляних робіт, а саме вкладання бруківки, без відповідного дозвільного документу – ордеру.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Здавалось би, справа благородна, але величезна кучугура з відсівом та щебнем, які розноситься по пішохідній доріжці, а потім потрапляють в квартири мешканців прилеглих будинків, створюючи незручності та призводячи до неохайного вигляду і самої вулиці – картина не з приємних. До того ж, працівниками знищено зелені насадження, що теж є порушенням Правим благоустрою міста Луцька.

Тому, на виконавця робіт інспектором департаменту муніципальної варти було складено три! адміністративні протоколи згідно ст.152 КУпАП, які будуть направлені на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради. Норма вказаної статті передбачає накладення штрафу в розмірі від 340 до 1360 грн - на громадян, та у розмірі від 850 до 1700 грн - на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити