image
 |  0 16 Липня 2019 | 10:14

Лучанина, що вбив і викинув людину у відстійник, перевірять на психічне здоров'я

Ківерцівський районний суд вирішив призначити амбулаторну психолого-психіатричну експертизу 48-річному лучанину, якого підозрюють в умисному вбивстві на рік молодшого чоловіка.

Таку ухвалу днями виніс вищезгаданий суд, - пише ВолиньPost

Нагадаємо, пізно ввечері 21 травня 2019 року у дворі багатоквартирного будинку на вулиці Домни Гордіюк у Луцьку зловмисник під час сварки завдав потерпілому не менше десяти сконцентрованих ударів руками і ногами, а в подальшому задушив.

Аби приховати злочин, помістив тіло убитої ним жертви у багажник авто, вивіз за місто й викинув у яму-відстійник неподалік села Липляни Ківерцівського району, де його і знайшли наступного дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці вщент згорів пасажирський автобус

Ймовірного вбивцю взяли під варту. Наразі суд задовольнив клопотання правоохоронців, які просили призначити амбулаторну психолого-психіатричну експертизу.

Експертиза має дати відповіді на запитання про те, чи страждав підозрюваний під час злочину психічним розладом, внаслідок якого не міг у той період часу усвідомлювати свої дії або керувати ними, чи є він психічнохворим зараз, чи був він у стані вираженого емоційного збудження або емоційного напруження, що можуть розглядатись як психологічна підстава стану сильного душевного хвилювання (фізіологічного афекту), чи перебував він у іншому емоційному стані, який міг суттєво вплинути на його свідомість та діяльність на момент вчинення кримінального правопорушення, чи є підозрюваний осудним, чи потребує застосування примусових заходів медичного характеру і чи не протипоказані вони йому.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити