image
 |  0 10 Грудня 2020 | 11:32

Лучанину «світить» до 12 років тюрми за наркотики

Прокурори Луцької місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах 21-річним уродженцем міста Луцька (ч. 3 ст. 307 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

В жовтні 2020 року молодик через інтернет-ресурс незаконно придбав особливо небезпечну психотропну речовину - PVP, обіг якої заборонено, з метою її подальшого збуту на території міста Луцька.

Отримавши посилку від невстановленої особи, чоловік був затриманий працівниками поліції, в якого під час обшуку вилучили пакунок з PVP, загальною масою понад 22 грами.

Подальшу долю обвинуваченого вирішуватиме суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: рух - ускладнений, на місці - поліція (ФОТО)

Примітка: санкцією ч. 3 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збут психотропних речовин в особливо великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити