image
 |  7 13 Травня 2021 | 16:00

Лучанка позбулася 100 тисяч гривень після підозрілого дзвінка

Днями лучанка позбулася понад 115 тисяч гривень, бо повірила ошуканцям, які зателефонували їй та, назвавшись працівниками банківської установи, під приводом необхідності припинення "хакерської атаки" на рахунок попросили назвати персональні дані та реквізити карток.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Через дії псевдобанкірів, які нібито задля розблокування банківської картки іншої жительки Луцька так само випитали в неї інформацію про її реквізити, жінка втратила понад 72 тисячі гривень.

Луцька окружна прокуратура вкотре нагадує: аби не стати жертвою шахраїв, у жодному разі не повідомляйте нікому свої персональні дані, реквізити своїх банківських рахунків, не виконуйте ніяких дій на прохання "працівників" банків, не з’ясувавши попередньо ситуацію в установі, яку вони представляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинським шахтарям надійшли кошти на погашення заборгованості із заробітної плати

Пам'ятайте, що справжні працівники банківських установ навіть у вихідні чи святкові дні не проводять жодних операцій у телефонному режимі.

Якщо ви загубили мобільний або сім-карта перестала працювати, відразу ж заблокуйте прив’язані до цього номеру телефону банківські картки.

Лише ваша пильність та здоровий глузд убезпечить вас від шахрайських дій зловмисників.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити