image
 |  0 12 Листопада 2021 | 16:36

Лучанка у власному помешканні організувала «незаконний» бізнес (ФОТО)

Під час чергового рейду інспектором відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти було виявлено продаж сурогату громадянкою з власного помешкання на вулиці Мельничній у м.Луцьку.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

На громадянку, яка приторговує рідиною сумнівного походження з різким запахом спирту – сурогатом, було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 6800 до 13600 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька призупинили будівництво автомийки

Матеріали адміністративної справи передано до Луцького міськрайонного суду Волинської області, який визначить розмір штрафу.

Інспекторами департаменту муніципальної варти рейди, щодо виявлення продажу алкоголю-сурогату, будуть проводитись і надалі.

Якщо Вам відома інформація про функціонування так званих «точок» де здійсняється незаконна торгівля алкоголем на території міста Луцька, просимо повідомляти департамент муніципальної варти. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити