image
 |  0 27 Жовтня 2022 | 14:48

Лучанка зробила ремонт у квартирі та залишила сміття біля будинку (ФОТО)

Порушення Правил благоустрою міста Луцька було виявлено інспектором департаменту муніципальної варти 26.10.2022 під час розгляду звернення за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка, 25. Мешканка вказаного багатоквартирного будинку під час проведення ремонтних робіт здійснила складування будівельних матеріалів та будівельного сміття поруч із під’їздом та не поспішала його прибирати, що й викликало невдоволення сусідів.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Інспектором департаменту було видано припис на прибирання будівельних матеріалів та будівельного сміття. У разі невиконання припису, на порушницю буде складено протокол за порушення ст. 152 КУпАП, яка передбачає відповідальність для громадян у вигляді накладення штрафу від 340 – 1360 грн.

Нагадуємо, що згідно з п.п. 2.5.5.1.1, 2.5.5.1.3 Правил благоустрою міста Луцька, на об’єктах благоустрою забороняється засмічувати і забруднювати власні, прилеглі/закріплені території матеріалами, відходами, а також складувати будівельні матеріали у невизначених для цього місцях.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити