image
 |  4 26 Серпня 2022 | 20:43

Лучанку судитимуть через те, що торгувала сурогатом

Департаментом муніципальної варти Луцької міської ради продовжується робота із виявлення точок продажу сурогату в місті Луцьку.

Про це інформують муніципали на сторінці у facebook.

25 серпня 2022 року чергового продавця вдалось спіймати "на гарячому" під час реалізації небезпечної для життя та здоров'я рідини за адресою: вул. Олексія Шума, 29. Інспекторами департаменту складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 156 КУпАП (Торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння з рук, з лотків, у приміщеннях або на територіях, заборонених законом).

Всі матеріали будуть передані до Луцького міськрайонного суду Волинської області для розгляду, а вилучена рідина на експертизу.

Нагадуємо, що згідно з санкцією ч. 3 ст. 156 КУпАП передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 6 800 до 13 600 грн з конфіскацією предметів торгівлі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити