image
 |  0 20 Березня 2018 | 14:07

Луцька міська влада забула про прибирання історичної частини міста

Луцька міська влада та відповідні комунальні служби системно не прибирають як від снігу, так і від сміття територію Старого міста. Про це інформує лучанин Андрій Білан на ресурсі «Відкрите місто».
Мешканець обласного центру Волині зазначає, що територія історичної частини міста Луцька системно не прибирається працівниками ЖКГ, а у сніжну погоду люди самотужки прочищають пішохідні тротуари. Що ж стосується автомобільних доріг, то вони протягом зими жодного разу не прочищались технікою.
«Принаймі в період з березня місяця снігорозчисної техніки небуло. Лише у сніжну погоду сміття на вулиці прикриває сніг. В мене відчуття, що комунальні служби просто не доходять до історичної частини міста, і лишають всі ці проблеми на місцевих жителів», - пише автор петиції.

Також Андрій Білан хотів би отримати пояснення від директора ЖКГ Юрія Крася щодо оцінки роботи його підлеглих і безпосередньо керівника ЖКГ №3.






 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити