image
 |  0 4 Березня 2018 | 10:43

Луцька студентка – переможниця міжнародного конкурсу кулінарної майстерності

Студентка луцького Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету Катерина Сікорська перемогла на міжнародному конкурсі кулінарної майстерності, що проходив наприкінці лютого у білоруському місті Брест.
Цей факт ВолиньUA підтвердив директор луцького коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету Станіслав Щеблюк.
За інформацією Міністерства освіти та науки України, учасниками конкурсу стали студенти з 13 навчальних закладів Білорусії, Польщі та України.
Конкурсанти мали презентувати три страви з урахуванням технологій приготування.
Професійне журі оцінювало чистоту робочого місця учасників, дотримання правил санітарії та гігієни під час роботи на кухні, а також раціональне використання продуктів. Крім того, студенти мали продемонструвати оригінальне сервірування приготованих страв.
За результатами змагання, яке тривало близько 6 годин, дівчина набрала найбільшу кількість балів серед учасників та здобула першість.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити