image
 |  4 29 Жовтня 2018 | 10:07

Луцька влада залишила «Луцьктепло» наодинці з проблемами

Луцька влада залишила ДКП «Луцьктепло» наодинці з проблемами.
Про це під час засідання бюджетної комісії Луцької міськради повідомила директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна.
«Підприємство «Тепелен» пропонує врегулювати відносини і розстрочити погашення боргу ДКП «Луцьктепло» до 2022 року. Зараз підприємство «Луцьктепло» в складному стані. Є сім місць поривів мереж у місті. Якщо буде підписано мирову угоду, то ми три роки не будемо нічого робити, оскільки всі гроші підуть на погашення боргу перед «Тепелен», який становить 23 млн гривень. Інші варіанти - збільшувати борг перед «Нафтогазом» або зменшувати зарплату працівників. І те, й інше не може бути варіантом. А міська рада не виконує взяті на себе зобов'язання і не допомагає підприємству. Прошу приймати рішення, а не залишати нас наодинці з "Тепелен", - заявила директор ДКП «Луцьктепло».

Також Валентина Малютіна звернула увагу на катастрофічний стан мереж і ризики поривів теплотрас в опалювальний сезон.
«Теплотраси в жахливому стані, ізоляції немає. в нас може виникнути катастрофічна ситуація. третина міста може опинитися без тепла. Ми не можемо докопатися до теплотраси, яка знаходиться біля ринку "Формула". У нас майже всі рахунки арештовані "Тепеленом". ми не можемо заплатити, а міська влада ігнорує наші прохання».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити