image
 |  7 29 Червня 2018 | 09:59

Луцькі муніципали демонтували тимчасову споруду на Карпенка-Карого

Ще 2 листопада 2016 року рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради за №678-10 «Про демонтаж тимчасової споруди на вул. Карпенка-Карого, 1а» було зобов’язано ТзОВ «Волинь-преса друк» самостійно демонтувати тимчасову споруду (кіоск «Ситий тато») впродовж семи днів з дати його ухвалення, що розташована без дозвільних та відповідних правовстановлюючих документів та відновити благоустрій території.
Про це «ВолиньUA» повідомляє прес-служба Департаменту Муніципальної Варти ЛМР. 

Однак, директор вищевказаного ТзОВ Людмила Мельничук відмовилась це зробити та спробувала оскаржила рішення виконкому до Луцького міськрайонного суду, в якому постановою від 30 березня 2017 року №161/14790/16-а їй у позові відмовлено, в зв’язку з поданими нею до суду Підроблений Дозвільний документ.
Ухвалою Львівського апеляційного адміністративного суду від 22 червня 2017 року № 876/5273/17 пані Мельничук Л.М. в апеляційній скарзі також відмовлено.



Не дивлячись на це, пані Мельничук Л.М. не здійснила самовільний демонтаж свого кіоску та проігнорувала попередження департаменту щодо необхідності виконання рішення про демонтаж. Тому 17 липня 2017 року кіоск був демонтований департаментом муніципальної варти, під час демонтажу нам перешкоджав депутат Луцької міської ради та мїсама Мельничук.
Окрім того було у ЗМІ було викладено ряд негативних статей, щодо Наших дій при здійсненні вищезазначених дій. Жінка та певна політична партія обливала брудом дії муніципалів та маніпулювала думкою людей через засоби масової інформації, вводивши усіх в оману, розповідаючи про незаконні дії наших інспекторів. Однак навіть такі дії не принесли їй користі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волинському місті комунальники-вандали зруйнували старе кладовище
Департамент муніципальної варти Луцької міської ради продовжував стояти на своєму, адже діє виключно в межах Закону. І остаточну крапку у цій справі знову поставив суд.
Рішенням Волинського окружного адміністративного суду від 06 березня 2018 року №803/63/18 та постановою Львівського апеляційного адміністративного суду від 19 червня 2018 року № 876/2979/18 пані Мельничук було відмовлено у її вимогах.
Отже, в черговий раз судовою системою України було підтверджено законність рішень Виконавчого комітету та дій департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити