image
 |  9 1 Листопада 2017 | 10:57

Луцькі студенти страйкують через холодні приміщення вишу

У Луцьку студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки влаштували мітинг із вимогою ввімкнути тепло в аудиторіях.

Сьогодні, 1 листопада 2017 року, вони вийшла на акцію протесту через холод в аудиторіях.

Про це інформують студенти у мережі Фейсбук у спільноті Факультету іноземної філології.

1 листопада, під стінами головного корпусу СНУ відбувся мітинг. Студенти вимагали тепла в університеті. 
За словами декана Рогач О. О. і завідувача господарського відділу Сучко Л. К. опалення має з'явитися до 12:00 год. Якщо о 12:00 год університет буде без опалення, студенти можуть іти додому.

[su_slider source="media: 23222,23223,23224,23225,23226"]

Нагадаємо, що в серпні місяці цього року повідомлялось про те, що понад два місяці працівникам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки не виплачують кошти. Зокрема, затримка відбувається із виплатою відпускних та зарплат. Втім, говорили про затримку коштів публічно у facebook старший викладач кафедри філософії та релігієзнавства СНУ Наталія Динько

d

Також ректор Східноєвропейського національного університету Ігор Коцан задекларував за 2016 рік зарплату 19,5 тис грн., патенти на сільськогосподарську техніку та 900 тис грн. заощадженої готівки. Про це повідомляє Волинь24.

А ще у 2016 році ректор найбільшого волинського вишу отримав 235 тисяч гривень зарплати (у місяць – 19,5 тисячі гривень) та ще 27 тисяч гривень - від наукової діяльності. Словом, ректор про себе та свою родину дбає, чого не скажеш про студентів та своїх колег.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити