image
 |  0 30 Жовтня 2018 | 06:14

Власники луцьких АЗС просять дозволити торгувати алкоголем після 22-ї

Звернення про скасування рішення Луцької міськради, яке забороняє продаж алкоголю після 22 години, спрямувала до міськради мережа АЗС «ОККО».
Про це повідомляють Волинські новини.
Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 29 жовтня.
Депутати розглянули звернення, у що містить прохання скасувати рішення міськради про заборону продажу алкоголю після 22 години.
Як зауважила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, на вулиці Гордіюк розташовані дві АЗС, одна з яких адміністративно розміщена у Луцьку, а інша – в Прилуцькому. АЗС, яка розташована в Прилуцькому, може продавати алкоголь після 22 години, тож тут йдеться про звичайну конкуренцію.
Члени комісії рекомендували відмовити авторам звернення. Депутат Павло Данильчук пропонував також звернутися до сільських рад, аби ті ухвалили аналогічні рішення про заборону торгівлі алкоголем вночі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині дорожчає проїзд у міжміському транспорті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити